sábado, 24 de julio de 2010

PA FARCIT


INGREDIENTS:
1/4 l. de llet.
50 gr. de sucre.
60 gr.de mantega.
30 gr. llevat de pastisseria.
500 gr. de farina de força.
1 culleradeta de sal.
1 ceba,1 pebrot vert,1 porro,1 all.
500gr.de carn picada
1 cullerada de tomàquet fregit
1 copa de brandy
llavors de sésam

Es desfà el llevat amb una mica de llet tèbia. S' afegeix la resta de llet, el sucre i la mantega. Es barreja tot.Desprès hi posem la farina i la sal, i ho amassem tot durant 5 minuts.
Estenem la massa amb el curró sobre un paper sulfuritzat (paper de forn), per tal que ens quedi un rectangle.Ho cobrim amb un altre paper de forn i ho deixem fermentar 1/2 hora.
Mentrestant, fem un bon sofregit amb ceba, pebrot,porro,1 all,i al cap de 8 minuts li posem un bon raig de brandy.Hi afegim carn picada
de porc, pollastre i vedella, una cullerada de tomàquet, i que es vaigi fent a foc lent.Ha de quedar sense suc. Si no es així ho posem amb un colador, perque quedi aixutet.
Estenem aquest preparat sobre la massa, i l' enrrotllem com si fos un "braç de gitano". Aquí s' ha de deixà fermentar per segona vegada de 1 a 2 hores. Es pinta per sobre amb ou batut i llavors de sésam per sobre. Al forn 20 minuts a 180º.

No hay comentarios:

Publicar un comentario