martes, 4 de enero de 2011

TORTELL DE REIS

INGREDIENTS:
130g. de sucre glas
la pela d' una taronja i d' un llimó
2 ous
130gr. de llet
70 gr. de mantega
30 gr. de llevat de pastisseria
500gr. de farina
fruita confitada
un pessic de sal
30 gr. d' aigua d' azahar


es tritura el sucre , junt amb les peles de les fruites, els ous i la mantega.
s' afegeix la llet, el llevat i l'aigua d' azahar. Poc a poc s' hi tira la farina, i la sal, i es va pastan. Es fa la forma de rosco amb la massa, es pinta amb ou, i s' adorna amb fruites confitades, i sucre glas humit per sobre.
Es ara que s' ha de deixar reposar fins que dopli el seu volum.
Desprès es cou al forn durant 20 minuts a 180º.
Es farceix de nata, o trufa.




mireu quin goig que fa....
I DESPRÈS FARCIT DE NATA
I PORTA LA FAVA I EL REI
QUI TROBA LA FAVA L' HA DE PAGAR I QUI TROBA EL REI CORONAT SERÀ.

1 comentario: